Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ο Βόλος χορεύει συρτάκι για το βιβλίο Γκίνες

Ο Βόλος χορεύει συρτάκι για το βιβλίο Γκίνες

Στη μαγευτική παραλία του Βόλου, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 και ώρα 7.30μμ πάνω από 2000 άτομα θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ στο ΣΥΡΤΑΚΙ!! Σημείο συνάντησης  η προβλήτα που δένει η σύγχρονη <<Αργω>> στον περίπατο της παραλίας του Βόλου.

Πολλά είναι τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση της εκδήλωσης: 
1) Μας δίνεται η ευκαιρία να µάθουµε τα βήµατα του χορού,  χάρη στα µαθήµατα που αφιλοκερδώς παραδίδουν οι δάσκαλοι
2) Είναι η µοναδική ευκαιρία που µας δίνεται µε την απλή συµµετοχή µας να αποκτήσουµε µια βεβαίωση συµµετοχής από την επιτροπή Guiness. 
3) Αναµνηστικά δώρα συµµετοχής θα δοθούν σε όλους τους συµµετέχοντες
4) Τιµητική εκδήλωση θα γίνει από το ∆ήµο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους πολιτιστικούς συλλόγους και χορευτικούς συλλόγους που θα
συµβάλλουν στην επιτυχία
5) Χρηµατικά έπαθλα θα αποδοθούν στην πολυπληθέστερη οµάδα χορευτών  
6) Μεγάλοι καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την εκδήλωση
7) Και το σηµαντικότερο,  όλοι εµείς οι απλοί πολίτες θα προβάλλουµε την πόλη
µας, τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση την Ελλάδα παγκοσµίως, µε απώτερο σκοπό
την τουριστική προβολή της περιοχής µας,  συµβάλλοντας στην ανάπτυξη και
δηµιουργώντας νέες θέσεις εργασίας


Η επιτυχία της εκδήλωσης στις 31/8/12 θα έχει ως αποτέλεσµα την ανέξοδη προβολή µας παγκοσµίως και θα αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς πανελλαδικά,  διότι η εορταστική ατµόσφαιρα,  µε τους χορηγούς προσφοράς κρασιού τσίπουρου και της Αργούς µε τα ιστιοπλοϊκά που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση θα αποτελέσει µοναδικό εορταστικό γεγονός.  Πρέπει να ευχαριστήσουµε όλους όσους αγκάλιασαν µέχρι σήµερα την εκδήλωση και έδωσαν το παρόν,  τους δασκάλους χορού που συνεχώς παραδίδουν µαθήµατα εθελοντικά,  τα καταστήµατα Haagen Dazs και Pleasureς, που παρείχαν την τεχνική υποστήριξη για τις πρόβες στην παραλία.  Ζητούµε από όλα τα καταστήµατα της
παραλίας που µπορούν να στηρίξουν ηχητικά τις πρόβες να απευθυνθούν σε µας. Στην τελική εκδήλωση στις 31 Αυγούστου θα τοποθετηθούν ηχητικά σε όλο το µήκος της παραλίας,  η οποία θα οριοθετηθεί και θα εισέρχονται µέσα όσοι θα είναι εγγεγραµµένοι, προκειµένου να συµπληρωθούν τα 2012 άτοµα που θα  χορέψουν επί πέντε λεπτά συρτάκι, ώστε η επιτροπή Guiness να επιβεβαιώσει το ρεκόρ και να µας δώσει τη βεβαίωση. 

Καλούµε όλους ανεξαιρέτως να συµµετέχουν στις πρόβες, να καταγραφούν στη λίστα των συµµετεχόντων έτσι ώστε,  όλοι µαζί χορεύοντας και διασκεδάζοντας,  να πετύχουµε προβάλλοντας   την περιοχή µας.  Οι δηλώσεις συµµετοχής γίνονται είτε στις πρόβες που πραγµατοποιούνται στο Πανθεσσαλικό ή την παραλία του Βόλου, είτε στο facebook ή στο τηλ. 2421352535.  Καλούµε επίσης εθελοντές και εθελοντικές οµάδες που µπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση του εγχειρήµατος, να δηλώσουν τα ονόµατά τους στις πρόβες ή στο τηλ.  2421352535. 

Οι επόµενες προγραµµατισµένες πρόβες θα πραγµατοποιηθούν: 
• την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
• την ∆ευτέρα 20 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 10.00 το πρωί, όπου θα
υπάρχει και απευθείας σύνδεση µε τηλεοπτική εκποµπή
• την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
• την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 7.30 το βράδυ
• και η τελική πρόβα την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις
7.30 το βράδυ
Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ
Κώστας Χαλέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου