Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το Dangerous Tour του Michael Jackson στο Gagarin

Μια ολόκληρη συναυλία θα αναπαρασταθεί επί σκηνής, με την πλήρη setlist, χορογραφίες και τα κοστούμια του show, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 στην οδό Λιοσίων.

Το Thrill Athens σε συνεργασία με την High Voltage θα μεταφέρουν νοητά το κοινό στο Βουκουρέστι του 1992, έναν σταθμό της περιοδείας Dangerous Tour του Michael Jackson. Αυτή η ιδιαίτερη βραδιά θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στο Gagarin 205.

Μια ολόκληρη συναυλία θα αναπαραστηθεί επί σκηνής, με την πλήρη setlist, τις χορογραφίες και τα κοστούμια του show. Στον "ρόλο" του αείμνηστου τραγουδιστή θα βρίσκεται ο σωσίας του από τη Γαλλία Steve Mickson με τη συνοδεία τεσσάρων χορευτών του. Επίσης, η flashmob ομάδα του Thrill Athens θα χορέψει στους ρυθμούς των κλασικών και λατρεμένων κομματιών του βασιλιά της pop.
Οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν τελειώνουν όμως εδώ. Μετά τις 11 το βράδυ θα στηθεί ένα all-Michael χορευτικό πάρτυ και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει αποκλειστικά δώρα κατά τη διάρκεια της βραδιάς (νέα άλμπουμ "Michael", dvd boxsets "Vision" και συλλεκτικά αντικείμενα, καθώς και 10 «The Experience»Wii παιχνίδια, το νέο παιχνίδι Michael Jackson).
Μία μοναδική μουσική εμπειρία φτιαγμένη από fans και προορισμένη για fans και ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στον χρόνο, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Gagarin λίγες ώρες πριν το τέλος του 2010.
Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, στις 9 μ.μ., είσοδος 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου