Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Καθώς παραδίπλα του γινόταν χαμός, αυτό το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη απολάμβανε τη ζωή

Καθώς παραδίπλα του γινόταν χαμός, αυτό το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη απολάμβανε τη ζωήΜια θαμπή φωτογραφία από κινητό είναι για μένα πιο ενδιαφέρουσα φωτογραφία της ημέρας. Χτες το βράδυ στο σινεμά Ελληνίς (που είναι ουσιαστικά μέσα στη ΔΕΘ και πλάι στο Βελλίδειο - μάλιστα η μία αίθουσά του είναι στην ταράτσα του Βελλίδειου) ένα ζευγάρι αγνόησε την αναστάτωση που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης.    
Μου είπε ο "Ιννοκέντιος της Αλάσκας" που τράβηξε την φωτογραφία: «Λόγω δουλειάς, ήμουν στον πύργο του ΟΤΕ, όταν είδα αυτό το υπέροχο ζευγάρι, λίγο πριν μπει ο Τσίπρας στο Βελλίδειο και ενώ περνούσαν οι πορείες. Έβλεπαν ταινία στο θερινό σινεμά Ελληνις... Κουλ ή κουλοί;»      

 Ο Πρωθυπουργός κατέφθανε εν μέσω αντιδράσεων, το κέντρο της πόλης ήταν κλειστό, η περιοχή ήταν σχεδόν απροσπέλαστη και αστυνομοκρατούμενη, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Το Ελληνίς προφανώς το είχε πάρει απόφαση πως δεν θα πραγματοποιήσει την προβολή - κανείς δεν θα ήταν τόσο αποφασισμένος να δει ταινία καθώς γινόταν όλος αυτός ο χαμός κυριολεκτικά δίπλα του.    Κι όμως. Αυτοί οι δύο -δεν γνωρίζουμε αν είναι ζευγάρι, συγγενείς ή φίλοι-, αφού είπαν «δε γαμιέται» πέρασαν ένα τέλειο Σαββατόβραδο, με τελείως ιδιωτική προβολή μόνο για πάρτη τους. Βλέποντας (απ' ότι βλέπω στο πρόγραμμα του κινηματογράφου) το νέο φιλμ του Κλιντ Ίστγουντ με τον Τομ Χανκς, Sully.   

 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου