Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 40 ετών της Σατυανάντα Γιόγκα στην Ελλάδα, την Κυριακή 22 Μαΐου διοργανώνεται στο Βόλο ένα Φεστιβάλ, όπου είστε όλοι καλεσμένοι για να θυμηθούμε, να γνωρίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα οφέλη της Σατυανάντα Γιόγκα στη ζωή μας.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ποικίλα εργαστήρια μέσα από τα οποία θα μπορέσει κανείς να ανακαλύψει τον πλούτο της Σατυανάντα Γιόγκα : Χάθα Γιόγκα, Κρίγια Γιόγκα, Σατυανάντα Γιόγκα Νίντρα, Διαλογισμός, εξειδικευμένα εργαστήρια για ευπαθή άτομα και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δοθούν διαλέξεις στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου με θέματα τη Γιόγκα και την Ψυχική υγεία, την Αυτογνωσία και την ολιστική προσέγγιση της Σατυανάντα Γιόγκα στην ανθρώπινη ύπαρξη.
Το φεστιβάλ θα κορυφωθεί με τη διάλεξη της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, Ατσάρυα της γιόγκα, η οποία έφερε την Σατυανάντα γιόγκα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’70. Είναι μια δασκάλα, παγκόσμια αναγνωρισμένη λόγω της βαθειάς γνώσης και πολυετούς της εμπειρίας στη γιόγκα και στην εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με γιογκική μουσική Κίρταν, χορό και τραγούδι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

http://www.yogatrimurti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου