Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αυλαία για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Αυλαία για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου ~ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ Με πτήση της Ryanairέρχονται οι 92 πρώτοι τουρίστες 
Mε μία μικρή υποδοχή και με κεράσματα για το «καλώς ορίσατε» που θα προσφέρει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών της περιοχής, θα υποδεχθούν σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί οι τοπικοί φορείς τους επιβάτες της πτήσης της Ryanairαπό Βέλγιο για Βόλο, την πρώτη για τη φετινή περίοδο για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.
Οπως έγινε γνωστό στη σημερινή πρώτη πτήση της Ryanairαπό το αεροδρόμιο του Σαρλερουά θα επιβιβαστούν 92 επιβάτες οι οποίοι και θα αποβιβαστούν στη Νέα Αγχίαλο πέντε λεπτά πριν από τις 11 το πρωί. Για την αναχώρηση από Νέα Αγχίαλο προς Βέλγιο, νωρίς σήμερα το μεσημέρι, έχουν κλείσει θέση 76 επιβάτες. Όπως έγινε γνωστό για την ίδια πτήση της Ryanairαπό το Σαρλερουά προς Νέα Αγχίαλο το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί να αφιχθούν 159 επιβάτες.
Σημειώνεται πως για ένα μήνα και ειδικότερα μέχρι τις 3 Μαΐου η Ryanair θα πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα δύο πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ από τις 4 Μαΐου και μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου η Ryanairθα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς τη Νέα Αγχίαλο (από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή). 
Η Germania  
To νέο στοιχείο για τη φετινή τουριστική περίοδο προς και από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι οι πτήσεις της εταιρίας Germania από το Μόναχο. Πτήσεις οι οποίες ξεκινούν την άλλη Πέμπτη 10 Απριλίου και οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.
Οι πτήσεις της Germania από προς τη Νέα Αγχίαλο μάλιστα θα είναι δύο κάθε εβδομάδα , κατά το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου, καθώς προστίθεται μία ακόμη πτήση, κάθε Παρασκευή κατά τα χρονικά διαστήματα: Από 4 - 25 Ιουλίου και από 1 -29 Αυγούστου. Η δεύτερη πτήση όμως θα γίνεται με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο της Ιταλίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτηση θέσεων για τη νέα γραμμή που ξεκινά στις 10 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κ. Ντέσκα που έχει γραφεία στη Γερμανία και στην Κρήτη και ο οποίος είναι αυτός που ενήργησε έτσι ώστε η εταιρία Germania να ξεκινήσει από φέτος πτήσεις και για τη Νέα Αγχίαλο (www.deskas.de). 
Οι περισσότερες πτήσεις
Οι περισσότερες πτήσεις προς τη Νέα Αγχίαλο θα είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Συνολικά πέντε εταιρίες κάθε Παρασκευή και άλλες τόσες κάθε Σάββατο, θα προσγειώνουν αεροσκάφη τους στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Πιο αναλυτικά στην περίοδο αιχμής κάθε Παρασκευή θα έχουν πτήσεις προς και από τη Νέα Αγχίαλο οι εταιρίες Transavia (από το αεροδρόμιο του Αμστερνταμ) Flyniki (από Βιέννη) Monarch (από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ), Germania (από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο) και Ryanair (πτήση από Μπέργκαμο), ενώ κάθε Σάββατο θα έχουν πτήσεις οι εταιρίες TransaviaFrance (από Ορλύ στο Παρίσι), Ryanair (από Σαρλερουά στις Βρυξέλλες), Travelservice (από Αμστερνταμ και Πράγα), Austrian(από Βιέννη) και ΗοpRegional (από Γενεύη).
ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου