Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Εκρηκτικό» μουσικό τετραήμερο στη Μαλακάσα

«Εκρηκτικό» μουσικό τετραήμερο στη Μαλακάσα
Από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου
 
Η 18η διοργάνωση του Rockwave Festival , που φέτος θα γίνει στον ανανεωμένο χώρο του Terravibe Park με 28 καλλιτέχνες και γκρουπ, ανοίγει τις πύλες του από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου.
 
Με τον τίτλο της απόλυτα νεανικής διοργάνωσης και µε ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή θεατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Rockwave  κάθε χρόνο φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής, λειτουργώντας σαν ένας ζωντανός οργανισμός, που κινείται, μεταλλάσσεται και βελτιώνεται.
 
Στη φετινή διοργάνωση,  είναι αισθητή η «απουσία» μεγάλων ονομάτων, που συνηθίζαμε άλλες χρονιές να βλέπουμε στο φεστιβάλ, γιατί πολλοί από τους καλλιτέχνες είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, ενώ άλλοι δεν έδειξαν καν ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.
Το φετινό line up συνθέτουν 28 καλλιτέχνες και γκρουπ, ενώ η διαμόρφωση του είχε ως βασικό στόχο τη διατήρηση του «φεστιβαλικού χρώματος», φιλοξενώντας διαφορετικά είδη μουσικής δίνοντας µε αυτό τον τρόπο την ευκαιρία  στους fans να ζήσουν µια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία.
 
Το πρόγραμμα αναλυτικά
 
Σάββατο 6 Ιουλίου
Ο Γιάννης Αγγελάκας.
Το Rockwave ξεκινάει με μια πρωτοφανή συγκέντρωση ελλήνων καλλιτεχνών. Σωκράτης Μάλαµας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Υπόγεια Ρεύµατα, Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη.
 
Κυριακή 7 Ιουλίου
Οι Ska-P.
Οι Ska-P αποτελούν εγγύηση για το πιο εκρηκτικό και ξέφρενο πάρτι, ενώ την ίδια μέρα, στο Terra Stage, θα εμφανιστούν οι: Marky Ramone’s Blitzkrieg,  Alborosie και 1000mods, ενώ σε ότι αφορά στους πιο σκληροπυρηνικούς, το Vibe Stage μεταφορτώνεται σε metal stage, για να υποδεχτεί τους Saxon, Kreator, Carcass, Descending  και Endsight.
 
Δευτέρα 8 Ιουλίου
EPA/PAUL BERGEN
Η Lana Del Rey.
Η ιέρεια του χίπ, Lana Del Rey, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, έρχεται για να  µας χαρίσει µια μαγευτική νύχτα, ενώ νωρίτερα στο Terra Stage θα εμφανιστούν οι ξεχωριστοί Echo and the Bunnymen,  οι The Subways και ο Gautier. Το Vibe Stage θα φιλοξενήσει τους Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Psycho Choke και Black Hat Bones.
Τρίτη 9 Ιουλίου
 
Οι Dead Can Dance θα μεταφέρουν το κοινό σε ηπείρους, εποχές και πρωτόγνωρα μουσικά πεδία, την Τρίτη 9 Ιουλίου.
Οι Dead Can Dance θα μεταφέρουν το κοινό σε ηπείρους, εποχές και πρωτόγνωρα μουσικά πεδία, ενώ στο Terra Stage θα ανέβουν οι Monophonics από τους  δρόµους του San Francisco, ο Craig Walker (ex Archive) και οι Opera Chaotique.  Στo Vibe Stage θα εμφανιστούν οι Septicflesh, οι Chaostar, οι Acid Death, οι Tardive Dyskinesia και οι Makahala.
Πληροφορίες
Terravibe Park: 37o χλµ. Αθηνών - Λαμίας. Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366, Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880. Online Sales ή αγορές µε πιστωτική κάρτα, 24 ώρες: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr. Για την αγορά εισιτηρίων µέσω internet ή µέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.
Τιμές εισιτηρίων
Το τετραήµερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ ενώ η τιμή του για ανέργους είναι 60 ευρώ.
Το τριήµερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ ενώ η τιμή του για ανέργους είναι 50 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή στον χώρο του camping και θέση στάθμευσης.
 
6ης Ιουλίου
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 13 ευρώ, ενώ, μετά την εξάντληση των πρώτων, θα κοστίζουν 15 ευρώ.
 
7ης Ιουλίου
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ μετά την εξάντληση των πρώτων, θα κοστίζουν 33 ευρώ. Η τιμή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.
 
8ης Ιουλίου
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου που διατίθενται κοστίζουν 33 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 38 ευρώ. Η τιμή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.
Ειδικά για την 8η Ιουλίου διατίθενται:
Α.  2000 εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην σκηνή που κοστίζουν 50 ευρώ (PITCH A).
Β. Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας VIP A // VIP B  που κοστίζουν 50 ευρώ.
 
9ης Ιουλίου
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 33 ευρώ. Η τιμή των εισιτηρίων για ανέργους είναι 22 ευρώ.
 
Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου