Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ: Ώρα μηδέν



Η φωνή της ΕΡΤ παραμένει ακόμα ζωντανή εδώ παρά παρά την πραξικοπηματική απόφαση να κλείσει σε μια νύχτα  η δημόσια ραδιοτηλεόραση, το ίντερνετ και η σύγχρονη τεχνολογία συνεχίζουν να αναμεταδίδουν και να κρατούν την ακροαματικότητα. Οι προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση ώστε να ρίξει τους πομπούς της ραδιοτηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα ήταν τεράστιες.  Σήμερα έχουν διοργανωθεί συλλαλητήρια τα οποία έχουν καλέσει εκατοντάδες σωματεία και συνδικάτα μπροστά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από το πρωί στις 12.00.


Επίσης η ΕΡΤ εκπέμπει και εδώ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΘΕΣ
 
• Πέντε κανάλια: ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)
 
• Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα: 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα-Φωνή της Ελλάδας [στα βραχέα σε όλο τον κόσμο]).
 
• Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)
 
• 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα
 
• Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)
 
• Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.
Πηγή: alfavita
 
Υποβλήθηκε από Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) στις .

Μια καινούρια μέρα ξημέρωσε και δυστυχώς δεν είναι καλύτερη από τη χθεσινή! Και αυτό οφείλεται στο ότι σίγησε το Δεύτερο Πρόγραμμα και γενικά ό,τι αξιοπρεπές απέμενε σε αυτή τη χώρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου