Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη Street Mode Festival 2012

n
Έχεις ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό σου επί ένα γουίκεντ. Έχεις δαιμονιώδη d.j. sets από τον Aldow και τον μέγα Kid Stretch. Έχεις μια urban πανδαισία που συνενώνει skate, break dance, street dance και πληθώρα λάιβ.
Διοργανώνεις ένα πολυεστιακό event για τέταρτη συναπτή χρονιά, μετατρέποντας τη Θέρμη σε ορμητήριο νεανικής υποκουλτούρας, η οποία κοχλάζει στην ανάγκη της να εκφραστεί και τρυπώνει φουριόζα στις διόδους που της ανοίγεις εσύ.
Γιάννη Ευσταθίου, aka Nox1, και λοιποί αυτουργοί του Street Mode, έχετε όλο το δικό μας respect, μαζί με την υπόσχεση ότι θα είμαστε εκεί και το επόμενο Σάββατο, 22/9, μια και η νεροποντή άφησε το φεστιβάλ ημιτελές.
Έστω και έτσι, σταθήκαμε περιδεείς μπροστά στη συλλογική τοιχογραφία στο τούνελ, μήκους 70 μέτρων, που τείνει να γίνει παραδοσιακή. Ανάμεσα στους εκλεκτούς γκραφιτάδες που ταξίδεψαν από την Αθήνα, την Κέρκυρα, τα Γρεβενά και τις υπόλοιπες πόλεις, προκειμένου να ηγηθούν του υπόγειου πρότζεκτ, βρέθηκαν οι Live2, G. Mavridis, Jasone, Case, Ser, Simoni, Jorz, Nade, Nast, Apset, Ino, Rino, Insane, Nox1, Zero1, Lune, Amok, Risk, Rasel, Inva, Sacko, Domez, Ionas, Onare, Think, Miro, Ashos, οι οποίοι υπογράφουν και τα σχέδια του φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.
Photo © Βαγγέλης Ξαφίνης
Video © Κωνσταντίνος Τατάρογλου
Πληροφορίες για το φεστιβάλ του ερχόμενου Σαββάτου: streetmode.gr
Facebook

n
n
n
n
nn
n
n
n
n
n
n
n
n


Athensvoice

1 σχόλιο: