Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Από το Hollywood στο... Vollywood


Ολα έτοιμα για το τρίτο φεστιβάλ μικρού μήκους Argo film στον Βόλο

Από την Πέμπτη 23 ως και το Σάββατο 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το τρίτο Argo Film Festival που αφορά προβολές μικρού μήκους ταινιών όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά από όλο τον κόσμο. 


Στο επίσημο διαγωνιστικό μέρος συμμετέχουν δέκα ταινίες που καλύπτουν όλα τα διαφορετικά είδη μυθοπλασίας (δράσης - κοινωνικές - περιπέτειες - κωμωδίες κ.ά.) ενώ οι ταινίες που θα προβληθούν τη βραδιά της πρεμιέρας θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ και θα διεκδικήσουν το 3rd Argo Film Festival Coolest Film Award. 

Στις 21.00 της βραδιάς έναρξης θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα το ντοκυμαντέρ «With Great Power: The Stan Lee Story» που σκηνοθέτησαν οι Τέρι Ντούγκας, Νίκι Φρέικς και Γουίλ Χες και που αφορά τον θρυλικό Σταν Λι, ιδρυτή της Marvel Comics και δημιουργού ηρώων όπως οι Spiderman, Ironman, Hulk. 


Η προβολή θα γίνει στη θερινή αίθουσα Εξωραϊστική (ο Βολιώτης Τ. Ντούγκας είναι συνιδρυτής της κινηματογραφικής εταιρείας «1821 Pictures» στο Χόλιγουντ μαζί με τονΠάρη Κασιδόκωστα).

Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ οι προβολές θα αρχίσουν στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 21.00. Στις 21.30 το φεστιβάλ θα αποδώσει φόρο τιμής στην ηθοποιόΔέσποινα Στυλιανοπούλου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές «σημαντικό μέρος της εφετινής διοργάνωσης που θα μαγνητίσει τα φώτα της δημοσιότητας είναι και η απονομή του Vollywood Αστεριού από τους νέους κινηματογραφιστές ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, που για πρώτη φορά φέτος θα δεσπόζει στον Παραλιακό Πεζόδρομο του Βόλου μαζί με αυτά του Κώστα Βουτσά και της Μάρθας Καραγιάννης από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις».
Εδώ βέβαια τα σχόλια περιττεύουν.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του θεσμού, το Σινέ Αχίλλειον, στο κέντρο της παραλίας του Βόλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.vollywood.gr
 
http://noksi-graphic-design.blogspot.gr/2012/08/hollywood-vollywood.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου