Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ FLOGGING MΟLLY


Οι Flogging Molly, η ιρλανδο-αμερικάνικη folk punk μπάντα, ήρθε και έπαιξε στο Rockwave πέρυσι. Και η αλήθεια είναι πως κέρδισε τις εντυπώσεις. Αυτός ο κέλτικος, τρόπον τινά, ήχος, άρεσε. Εξ ου και η επιστροφή τους στη χώρα μας για δύο ακόμα live. Στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 28 Αυγούστου και στοBlock 33 και στην Αθήνα, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στο Gagarin 205. Ότι πρέπει για την επιστροφή μας από τις διακοπές. 


«Εάν η μουσική μας δεν είχε μαντολίνο, ακορντεόν, βιολί και σφυρίγματα θα ήταν punk rock, και αν δεν είχε κιθάρα, μπάσο και drums θα ήταν παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική. Αλλά σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες!» λέει ο ιδρυτής του συγκροτήματος Dave King.


Το όνομά τους πάντως το πήραν από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, όπου τραγουδούσαν όταν ξεκίνησαν, το Molly Malone. Επομένως, γι' αυτό και μόνο κερδίζουν την εκτίμησή μας. 

Oι Flogging Molly δημιουργήθηκαν το 1997, με επιρροές από τους Pogues, τον Johnny Cash και τους Clash και με νοοτροπία DIY κυκλοφόρησαν το 2000 το πρώτο τους album Swagger για να ακολουθήσει το 2002 το Drunken Lullabies που έγινε χρυσό. Το 2004 με το Within a Mile of Home απέδειξαν την ικανότητα τους τη μία στιγμή να παίζουν rock n roll και την άλλη οι κιθάρες να λιώνουν για να δώσουν την πρωτοκαθεδρία στο βιολί. Το 2008 τάραξαν τα νερά με το Float, που ηχογραφήθηκε στην Ιρλανδία, και με τις απίστευτες εναλλαγές ρυθμού κατάφεραν να προσεγγίσουν το πλατύ κοινό. Το 2011 κυκλοφόρησε το Speed Of Darkness.


Η τιμή των πρώτων εισιτηρίων (πόσα είναι αυτά δεν διευκρινίζουν) είναι 22 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 25 ευρώ
Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλ: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ: 2310 264 880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  



http://www.e-tetradio.gr/kg154el_home.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου