Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Υπέροχος...Σεπτέμβρης στην Τεχνόπολη!

Ναί!!! Πολλές συναυλίες, οι οποίες απέχουν λίγο χρονικό διάστημα η μία απο την άλλη δίνουν ένα υπέροχο χρώμα στον Σεπτέμβρη...Δείτε και μόνοι σας!!! Ήρεμα με τα τσιπουράκια παιδιά!

Ατζέντα

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στην Αθήνα

01/09Ο Σωκράτης Μάλαμας δίνει ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό την 1η Σεπτεμβρίου στην Τεχνοπόλη στο Γκάζι, για μια συναυλία με τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του «Πέρασμα», από παλιότερους δίσκους του καθώς και κομμάτια που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.

Έρχεται το 4th Athens Hip Hop Festival στην Τεχνόπολη

03/09Ραψωδοί του σήμερα με τα δυνατότερα συναυλιακά συγκροτήματα και χορευτές του δρόμου θα αναμετρηθούν με τον εαυτό τους «ντύνοντας» σε ένα εξάωρο πάρτι την Τεχνόπολη με τις δικές τους μουσικές και χρώματα.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στην Τεχνόπολη

06/09Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για μια μοναδική συναυλία.

Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα

06/09Οι Nouvelle Vague έρχονται στην Αθήνα, στον απόηχο του καλοκαιριού, στις 6 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και υπόσχονται να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά.

Οι Dub Inc κάνουν στάση στην Αθήνα

07/09Οι Dub Inc συμπληρώνουν τα 13 χρόνια τους και το γιορτάζουν με μία παγκόσμια περιοδεία.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζωντανά στην Τεχνόπολη

10/09Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου παρέα με δέκα μουσικούς και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα έρχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου για να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε μνημόνια.

Headliners του φεστιβάλ οι Locomondo

12/09To ARK Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, με τους «νεοφερμένους» του φεστιβάλ Locomondo ως headliners της πρώτης μέρας στην Τεχνόπολη.

Live στην Τεχνόπολη Burger Project & Φοίβος Δεληβοριάς

12/09Οι Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά θα δώσουν μια μοναδική πνοή στο φεστιβάλ.

Οι νεαροί σίφουνες Ska Bangies στην Τεχνόπολη

12/09Οι Ska Bangies, το εξαμελές συγκρότημα που είναι γνωστό για τα μαζικά singalongs που προκαλεί κάθε του ζωντανή εμφάνιση και τη μεταδοτική ενέργεια των ska και reggae ρυθμών που παίζει με αδιάκοπο κέφι θα εμφανιστούν στην Τεχνόπολη.

Ο Πάνος Μουζουράκης σε ένα μοναδικό live

12/09Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και performer Πάνος Μουζουράκης θα κάνει την εμφάνιση του στο Ark Festival της Αθήνας για να ξεσηκώσει το κοινό.

Λεωνίδας Μπαλάφας @ Τεχνόπολη

12/09Ο Λεωνίδας Μπαλάφας εμφανίζεται στο lineup της πρώτης μέρας του φεστιβάλ για να προσθέσει τη δική του ιδιαίτερη μουσική χροιά.

O πρωτοεμφανιζόμενος Gaudi live στην Τεχνόπολη

13/09Ο Gaudi, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ark Festival της Αθήνας, στην Τεχνόπολη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Αrk Festival

13/09Η Νατάσσα Μποφίλιου, την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά θα εμφανιστεί ζωντανά για μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη.

Pop συνέχεια του φεστιβάλ με τη Μόνικα

13/09Μετά από sold out συναυλίες και απήχηση που συνεχώς μεγαλώνει, η Monika ακολουθεί το δρόμο της σε ένα είδος που η ίδια αναζωογόνησε και επανακαθόρισε και δίνει το στίγμα της στο φετινό Ark Festival στην Τεχνόπολη.

Maraveyas Ilegal ζωντανά στην Τεχνόπολη

13/09Ο τραγουδοποιός και πολυοργανίστας Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) που αναδεικνύει τους παραδοσιακούς ήχους της μεσογειακής Ευρώπης με τη μουσική του εμφανίζεται στην Τεχνόπολη τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.

Imam Baildi, ένας συνδυασμός παλίου και νέου συγκροτήματος

13/09Οι Imam Baildi, μια συνταγή με 8 άτομα επί σκηνής που έχει δοκιμαστεί σε κάθε είδους κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί στη σκηνή της Τεχνόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου