Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Μόμπι πήρε σε βίντεο τους 7.000 θεατές


Πόσο «όμορφη βραδιά» ήταν η προχθεσινή και πόσο «όμορφη πόλη είναι η Αθήνα» έλεγε ο Μόμπι τραβώντας βίντεο...
Πόσο «όμορφη βραδιά» ήταν η προχθεσινή και πόσο «όμορφη πόλη είναι η Αθήνα» έλεγε ο Μόμπι τραβώντας βίντεο...
Εικοσιπεντάρηδες και τριαντάρηδες χόρευαν, πίνοντας ποτό, υπό τους αγαπημένους τους ρυθμούς, σήκωναν τα χέρια ψηλά και σιγοτραγουδούσαν. Παρέες εφήβων ντυμένες με μπλουζάκια όπου αναγραφόταν το όνομα του "Μόμπι", αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας ζευγάρια που βρέθηκαν προχθές, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

"Καλησπέρα Αθήνα" είπαν οι "Blackfield", δηλαδή ο Στίβεν Γουίλσον (Porcupine Tree) και ο Αβίβ Γκεφέν, ανοίγοντας το πρόγραμμά τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τα κομμάτια "Blood" και "Blackfield". "Εγραψα το επόμενο τραγούδι για τους γονείς μου", είπε στη συνέχεια ο Αβίβ Γκεφέν μιλώντας για το κομμάτι "Go to Hell", οι στίχοι του οποίου αποτελούνται κατά κύριο λόγο από τη φράση "Fuck you, Fuck you all".
Το συγκρότημα προτού αποχωρήσει από τη σκηνή είπε "Ευχαριστώ" στα ελληνικά για να δώσει τη σκυτάλη στον Μόμπι , ο οποίος, αυτή τη φράση (ευχαριστώ πολύ) τη "μοίρασε" προχθές απλόχερα μετά κάθε του σχεδόν κομμάτι στα περίπου 7.000 άτομα που έσπευσαν να διασκεδάσουν επί δύο ώρες μαζί του.
Ολοι οι παρευρισκόμενοι με το που είδαν τον Μόμπι να ξεκινά το πρόγραμμά του συγκεντρώθηκαν όσο πιο κοντά μπορούσαν στη σκηνή, για να τον δουν και να απελευθερωθούν χορεύοντας υπό τους ήχους άλλοτε των ηλεκτρονικών κι άλλοτε των πιο μελωδικών και ατμοσφαιρικών κομματιών του.
  «Καλησπέρα Αθήνα» είπαν οι «Black-field», δηλαδή ο Στίβεν Γουίλσον και ο Αβίβ Γκεφέν, ανοίγοντας το πρόγραμμά τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ


«Καλησπέρα Αθήνα» είπαν οι «Black-field», δηλαδή ο Στίβεν Γουίλσον και ο Αβίβ Γκεφέν, ανοίγοντας το πρόγραμμά τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ
Ο καλλιτέχνης, ο οποίος είχε στις αποσκευές του το καινούργιο του άλμπουμ "Destroyed", δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο καθώς παρουσίασε κομμάτια από το σύνολο της καριέρας του, από τα "Go", "Why Does my hurt feel so bad" και "Lift Me Up" έως το "Disco Lies" και το γνώριμό μας από την ταινία "The Bourne Identity", "Extreme Ways". Τέλος, και ο ίδιος τράβηξε σε βίντεο τους θαυμαστές του λέγοντας πόσο "όμορφη βραδιά" ήταν η προχθεσινή και πόσο "όμορφη πόλη είναι η Αθήνα", την οποία επισκεπτόταν όπως είπε "για δέκατη φορά"!
Το πρόγραμμα της προχθεσινής βραδιάς άνοιξαν η γκραντζ μπάντα από την Πάτρα "Monovine", οι ξεχωριστοί "Baby Guru", οι οποίοι αναμειγνύουν ψυχεδέλεια, τζαζ και ροκ και το συγκρότημα "The Vaccines".
ΝΤΕΜΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ
Φωτό: Γρηγόρης Χρυσοχοΐδης
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου