Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τι κάνεις Κυριακή μεσημέρι;

Κυριακομεσήμερο Μακαρονάδας
Που θα φας αυτή την Κυριακή το μεσημέρι; Στο πατρικό; Έχουμε εναλλακτική πρόταση: το «Κυριακομεσήμερο μακαρονάδας και συνοδευτικών σαλατικών» στο νεοσύστατο πολυχώρο ΕύμαροΛαζάνια στο φούρνο μπολωνέζ (κιμάς, προσούτο κόττο), Τορτελλίνι γεμιστά με τυρί και σάλτσα ‘Pink Floyd’ με προσούτο, Πέννες πιτσαγιόλα (ντομάτα, κάπαρη, ελιές, κουκουνάρι…και άλλα μυστικά), Φετουτσίνι με λαχανικά εποχής (λευκή σάλτσα), άφθονο παρμεζάνο και, βεβαίως, ελληνικό πεκορίνο.
Η μάσα ξεκινάει στις 15:00 και για την χώνεψη θα…σερβιριστούν οι προβολές των ταινιών «Εντιμότατοι φίλοι μου» και /ή «Ο κλέψας του κλέψαντος» στους Αμπελόκηπους.
Όσα μέλη του πολυχώρου έχουν σχέση με την Ιταλία θα μαγειρέψουν σάλτσες σπάνιας γεύσεως και θα τις…στολίσουν πάνω στα εξαιρετικά φρέσκα ζυμαρικά Megrelli ενώ από τα ηχεία θα ξεχύνεται Ιταλική μουσική από τη δεκαετία του ΄50. Το μενού θα περιλαμβάνει:
· Το κόστος του φαγητού είναι € 12 το άτομο, λίτρο κρασί χύμα 6€ , εμφιαλωμένα 10€ , ποτά 4€ , καφές 0.80€ . Φωκίδος 26, Αμπελόκηποι, 210 6207824 με τηλεφωνική κράτηση (18:00- 21:00)

Πηγή:http://www.athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου