Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κερδίστε προσκλήσεις

Το opencalendar εξασφάλισε για εσάς δωρεάν προσκλήσεις. Συγκεκριμένα: Στείλτε e-mail στο tickets@opencalendar.gr και κερδίστε προσκλήσεις για τις παραστάσεις 'Το ντοκιμαντέρ' και η 'Παγίδα της σελήνης' και τις παιδικές παραστάσεις 'Το χρυσό κλειδί' και 'Ο Καραγκιόζης Προφήτης'.


 Μετά από τρεις επιτυχημένες χρονιές με το 'Νοσφεράτου Διδόντικους', οι Εx Αnimo επιστρέφουν με την καινούργια τους κωμωδία  'Το ντοκιμαντέρ'. Κερδίστε για όλη τη σεζόν από πέντε διπλές για τις 31 Ιανουαρίου 2011 και πέντε διπλές για τις 1 Φεβρουαρίου 2011.
Βασισμένη στο έργο «A moon for the isbegotten» του Eugene O’ Neill είναι η παράσταση 'Η παγίδα της σελήνης' που ανεβάζει το Θέατρο Φούρνος. Κερδίστε από 3 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και 3 διπλές προσκλήσεις για Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011.
Το παιδικό θεατρικό έργο του Κώστα Τσιάνου, εμπνευσμένο από το ομώνυμο παραμύθι του Αλεξέι Τολστόι, Το χρυσό κλειδί' παρουσιάζει το Θέατρο Γκλόρια για τη σεζόν 2010 – 2011. Κερδίστε για όλη τη σεζόν από  2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Σαββάτου στις 15:00.
Το θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα παρουσιάζει μια νέα παράσταση με τίτλο 'Ο Καραγκιόζης Προφήτης'. Κερδίστε για όλη τη σεζόν από 2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις της Κυριακής στις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου