Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πέθανε 19χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πέθανε 19χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Στα μαύρα ντύθηκε χθες το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς έχασε ένα αγαπητό της παιδί. Ο 19χρονος Ανδρέας Μαδούρας, πρωτοετής φοιτητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Βόλου και τη μεταφορά του έπειτα στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη καθώς για μέρες παρουσίαζε υψηλό πυρετό.
 
Ο Ανδρέας Μαδούρας, γιος του γνωστού γυμναστή και παλιού ποδοσφαιριστή της Λαμίας Αλέκου Μαδούρα, ζούσε στο Βόλο και φοιτούσε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένειά του ενημερώθηκε πως ο Ανδρέας είχε υψηλό πυρετό και αμέσως οι γονείς του ήρθαν στο Βόλο και μετέφεραν τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι γιατροί προσπάθησαν να εντοπίσουν το πρόβλημα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ο Ανδρέας μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν από την αρχή ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ανδρέας έδειξαν πως το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Αν και έγινε εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο 19χρονος δεν άντεξε και τη Δευτέρα εξέπνευσε. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε πάθηση στο ήπαρ.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε το θρήνο σε όλη τη Λαμία. Σύμφωνα με φίλους του 19χρονου, ο Ανδρέας ήταν πολύ αγαπητός σε όλη την πόλη. Ήταν ένα παιδί με όνειρα αλλά και με όρεξη για ζωή.
Στην κηδεία του, που τελέστηκε χθες το πρωί στη Λαμία, τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του αλλά και τα δύο του αδέλφια.
Η αδελφή του Ανδρέα, λίγα χρόνια μεγαλύτερή του, και ο μικρότερος αδελφός του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό του αδελφού τους, ενώ χωρίς λόγια παρέμεναν αγκαλιασμένοι οι γονείς του. Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί γνωστοί της οικογένειες βρέθηκαν στην κηδεία για να χαιρετήσουν για τελευταία φορά τον Ανδρέα.
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και με ανακοίνωση το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου