http://www.mountainescapes.gr/index.php/canyoning/daily-trips
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015
Tsagarada Escape Festival Pelion 2-5/7/15
http://www.mountainescapes.gr/index.php/canyoning/daily-trips
Σάββατο 27 Ιουνίου 2015
Τεστ προσωπικότητας για δυνατούς λύτες
Για να βγάλεις εις πέρας το τεστ προσωπικότητας πρέπει να κάνεις ένα και μόνο απλό βήμα.
Δες προσεκτικά τις παραπάνω εικόνες στη φωτογραφία και επίλεξε μία. Μη βιαστείς, παρατήρησε τες αρκετά καλά και στη πορεία επίλεξε.
Στη συνέχεια πήγαινε παρακάτω στο κείμενο και διάβασε την ανάλυση της προσωπικότητας που κρύβεται πίσω από αυτή την εικόνα!
Μη κλέψεις και διαβάσεις πρώτα τις απαντήσεις! Διάλεξες; Ωραία. Έλα να δούμε τι λέει η επιλογή σου για τον χαρακτήρα σου. Θα εντυπωσιαστείς και εσύ όσο και εμείς!
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015
Μια συναυλία για τον ΘΑΝΟ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟ
Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τη στήριξη του Θάνου Ανεστόπουλου (Διάφανα Κρίνα) και της θεραπείας του απέναντι στον καρκίνο, πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Ιουνίου στο Eightball Live Stage.Δελτίο ΤύπουΣάββατο 27 Ιουνίου στο 8Ball Club Thessaloniki Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης, για τη στήριξη του Θάνου Ανεστόπουλου (Διάφανα Κρίνα)
Τα χρήματα θα διατεθούν για τα έξοδα της θεραπείας του ενάντια στον καρκίνο.
Συμμετέχουν οι μπάντες:Χειλια Λουλουδια Hearts on Battery Hoodoo Doctor Jane Doesmall hours society Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30Είσοδος 5 ευρώFB Event: https://www.facebook.com/events/701622083300908/http:/ www.i-jukebox.gr
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015
Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015
Από 17 ως 24 Ιουλίου το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Ξεχωριστές πτυχές της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς χορευτικής δημιουργίας αναδεικνύει για άλλη μία χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, προσφέροντας ταυτόχρονα την απόλαυση του χορού που αφορά όλους - επαγγελματίες, σπουδαστές, ερασιτέχνες και κοινό. Η αυλαία της 21ης διοργάνωσης θα ανοίξει στις 17 Ιουλίου και θα πέσει στις 24 του ίδιου μήνα.
To Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας διοργανώνεται από το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας (ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ.), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βίκυς Μαραγκοπούλου. Το ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ. είναι τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.
Εδώ και 21 χρόνια, το Φεστιβάλ συμβάλλει αδιάλειπτα στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, επιδιώκοντας πάντα στοΠΛΑΙΣΙΟ των οικονομικών του δυνατοτήτων να διατηρεί το υψηλό καλλιτεχνικό του επίπεδο, να φέρνει σε επικοινωνία το κοινό με τις τελευταίες εξελίξεις του σύγχρονου χορού αλλά και να διαμορφώνει μια σαφή πρόταση σε σχέση με τους πιο σύγχρονους προβληματισμούς της παγκόσμιας κοινότητας του χορού.
Το πρόγραμμα
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015
Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
Μα τι γίνεται τέλος πάντων εκεί πέρα στον Φουρφουρά;
- Είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται για τον Φουρφουρά; Διαβάστε παρακάτω, σας παρακαλώ, και απαντήστε ποιοι από τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται είναι αλήθειες και ποιοι ψέματα:
- Οι μαθητές του Φουρφουρά, των Πλατανιών, του Βυζαριού, των Κουρουτών, των Λαμπιωτών, του Πετροχωριού και της Νίθαυρης δεν βλέπουν την ώρα να ξημερώσει για να πάνε στο σχολείο τους. Και δεν «πονάει η κοιλιά ή το κεφάλι» τους συχνά, όπως σε άλλα σχολεία.
- Το Σχολείο τους το έχουν ονομάσει «Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων».
- Εδώ και λίγα χρόνια, από τότε που ήρθε στο χωριό ένας αλλοπαρμένος δάσκαλος με την παρέα του, ο αέρας σταμάτησε να φυσά και να παίρνει τις πέτρες στον Φουρφουρά για να μπορέσει να δει κι αυτός τι γίνεται.
- Οι δάσκαλοι εκεί εμπιστεύονται τους μαθητές τους να φτιάχνουν μόνοι τους στην κουζίνα το πρωινό, το δεκατιανό και το φαγητό τους. Και οι μαθητές δεν κόβονται, δεν τρυπιούνται, δεν ματώνουν, δεν λερώνονται και δεν βάζουν παντού φωτιά.
- Όταν ανοίγει ο καιρός κάνουν υπαίθριο μάθημα και όταν χαλάει απότομα συνεχίζουν κάτω από τέντες και αντίσκηνα. Εκεί δεν ιδρώνουν, δεν κρυολογούν και δεν παθαίνουν πνευμονία ούτε και περιπνευμονία.
- Οι γονείς τους δεν διαμαρτύρονται και δεν «στολίζουν» τους δασκάλους, που βάζουν τα παιδιά τους να σκάβουν, να ποτίζουν, να βοτανίζουν και να λασπώνονται στην περιποίηση του σχολικού κήπου. Και δεν τους λένε πια «μάθε, παιδί μου, γράμματα για να μη γίνεις ρεσπέρης σαν εμένα».
- Οι Φουρφουριανοί και οι γείτονές τους έχουν πάψει να πιστεύουν ότι χωρίς φυτοφάρμακα δεν υπάρχουν καρποί. Και αυτό το έχουν μάθει όχι από τους γεωπόνους αλλά από το παράδειγμα των παιδιών τους στον σχολικό κήπο.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)